Az információs gazdaság korában a vállalati gyakorlat logikus alternatíváját kínáljuk, felajánlva tudásunkat a piacon azoknak, akiknek szükségük van rá. A cég sokféle igényt képes kiszolgálni az üzleti élet és ipar legkülönfélébb területein. Venni akar vagy eladni, importálni vagy exportálni, építeni vagy alkudni, a RIBS rendelkezésére áll szolgáltatásaival és tanácsaival a mindennapi tevékenységben és az üzleti élet csaknem minden olyan területén, amelyek egy cég nyereségességének kulcsösszetevői. Ezek a szolgáltatások, melyek segíthetik a befektetési feltételek fejlesztését, a működés és a költségek hatékonyságát és a nyereséget, részterületre vagy a teljes folyamatra is vontakozhatnak.

Mit kínálunk?

Az utóbbi néhány évben sok különféle területen nyújtottunk segítségek mindazoknak, akik úgy döntöttek, igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Íme néhány példa a kínálatunkból:

- Szervezőkészség: Szervezetlen embereknek segítünk megszervezni munkájukat, előadásukat vagy beszédüket.
- Lámpaláz legyőzése: Segítünk elkészíteni előadásukat és beszédjüket azoknak, akik félnek a nyilvános szerepléstől.
- Tanítás: Kezdve azokkal, akiknek irányításra és útmutatásra van szükségük irományaik elkészítésében a különféle szervezeteknél, egészen azokig, akiknek meg kell tanulniuk kijönni más, tőlük különböző emberekkel .
- Bargain hunting: Segítünk az elfoglalt ügyfeleknek megtalálni és megvenni a terméket és a szolgáltatást, amelyre szükségük van.
- Szerkesztés és írás: Iratok előkészítése, cikkek és könyvek fejezeteinek szerkesztése, brossúrák és marketing anyagok összeállítása kis cégeknek.
- Rendezvényszervezés: Különleges rendezvények és fogadások szervezése mindenféle méretű cégek, szakmai szervezetek és elfoglalt emberek számára, akiknek bár nincs idejük a reprezentációra, de időnként mégis szükségük van rá.
- Közvetítés és beszerzés: Módszerajánlat. Beszerzési források és beszállítók ajánlása. Beszállítói megállapodások áttekintése és kezelése.
- Szakmai források: Összehozzuk az embereket a szakértőkkel, akikre szükségük van. Szerződések tárgyalásainak felvállalása.
- Public Relations: Kapcsolatok és megjelenés megszervezése a kis cégeknek, akiknek nincs elég forrásuk egy tapasztalt belső PR osztály vagy szakértő foglalkoztatására.
- Képviselet: Szervezetek és kereskedelmi vállalkozások hosszú- és/vagy rövidtávú képviselete és működtetése.

Kinek?

-Szolgáltatásaink vevői lehetnek nagyvállalatok vagy éppen elfoglalt egyének is.

Folyamatos törekvéseink során, hogy a társadalom és a vállalkozások javára cselekedjünk, felismertünk néhány - nem kizárólagos - területet, amelyen szolgáltatásaink hatékonyabbak:

- Szórakoztatóipar: Projekt tanácsadás, professzionális felszerelések és kiegészítők beszerzése, források biztosítása, a családi szórakoztató központok (FEC), mozik, konferenciaközpontok stb. számára vagy megvalósításuk során.
- Kultúra és oktatás: Kulturális, oktatási és különleges rendezvények szervezése. Felszerelés és tartozékok beszerzése kulturális központok, oktatási intézmények számára.
- Bilaterális és multilaterális kereskedelem: Bilaterális és multilaterális kereskedelmi tevékenység, áru- és szolgáltatáscsere különböző külföldi és közép-kelet-európai szervezetek között.