Katalin magyar. Orosz-lengyel szakon végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán Budapesten. PR (Public Relations) végzettséget is szerzett. A magyaron kívül folyékonyan beszél oroszul, lengyelül és angolul. Azon kívül, hogy alapító tagja a RIBS-nek, több évet dolgozott a Michelin közép-európai szervezetének kommunikációs igazgatóságán. Jelenleg a Hankook Tire magyarországi kommunikációs feladatait látja el.

 

ROY KATALIN
 

 

Snehangshu indiai. Középiskolai kereskedelmi tanulmányai befejezése után Kalkuttában, felvételt nyert a Jawaharlal Nehru Új-Delhi Egyetem Orosz Nyelvi Központjába, majd egy év után ösztöndíjat nyert Moszkvába a Patrice Lumumba Népek Barátsága Egyetemre. Hat hosszú év elteltével kitüntetéssel végzett, mint orosz filológus. Diplomája megszerzése után Snehangshu visszament Indiába, és megpróbálta hasznosítani két, egymástól távol álló képzettségét: kereskedelmi tudását és orosz nyelvi ismereteit.

Export bonyolítóként kezdett India vezető Kereskedelmi Házánál, amely különféle területeken és szolgáltatásokban működött az egész volt Szovjetunió területén. Azóta Snehangshu különféle minőségekben különböző indiai, német, olasz, amerikai és angol cégeknél és szervezeteknél dolgozott, tevékenységét mindig Közép- és Kelet-Európa és a FÁK országaira koncentrálva. Azonfelül, hogy az indiai szubkontinens több nyelvét beszéli, Snehangshu bírja az angol, orosz és magyar nyelvet is.

 

 
ROY SNEHANGSHU